Fred Valkenburg (coördinatie)
Na een loopbaan als sociaal-wetenschappelijk onderzoeker (thema arbeidsmarkt) en trainer op het terrein van sociaal management binnen het bedrijfsleven, heb ik in 1989 het bureau Job Consultancy opgericht. Tijdens begeleidingen staat het begrip eigen verantwoordelijkheid centraal. Voor medewerkers bij het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaan. Voor managers bij het uitstippelen van beleid in deze. Waar loop ik warm voor?: Stimuleren van de zelfmanagementgedachte bij mensen (sturing geven aan de eigen loopbaan), ontwikkelen of verbeteren van (door mijzelf ontwikkelde) instrumenten, zoals de effectmeter loopbaanbegeleiding, en professio-nalisering van het vak loopbaancoaching

Ingrid Linders
Als organisatieadviseur, trainer en coach wil ik door mijn inzet mensen inspireren om op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en verborgen vermogens. Het ontroert me wanneer ik er een bijdrage aan kan leveren dat mensen (weer) vanuit hun bezieling leven en werken. Veiligheid met een stevige confrontatie vanuit het hart is mijn werk-wijze. Mensen zijn voor mij persoonlijk verantwoordelijk voor hun eigen groeiproces. Op de levensweg wil ik hen graag een korte tijd vergezellen en mijzelf, mijn kennis, ervaring en wijsheid meebrengen, alert en in overgave.Daarbij mag ik graag mijn intuïtieve mensenkennis en humor koppelen aan een doelgerichte werkwijze.

Roel Wink
Heeft een jarenlange ervaring als P&O-adviseur in diverse organisaties.Hij heeft na het HBO en VO Personeelwerk/Arbeidsverhoudingen nog een aantal aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding bij het ITIP (toegepaste integrale psychologie) en een post-HBO loopbaanadvisering. Werkt de laatste jaren vanuit een zelfstandige adviespraktijk als loopbaanbegeleider, coach, docent/supervisor en trainer.Zijn belangrijkste thema is het scheppen van ruimte om mensen hun drijfveren en kwaliteiten te laten ontdekken en ontvangen en die vervolgens zelfsturend in te zetten.-Algemeen/leergang loopbaancounceling en coaching
-Ervaringen deelnemers
-Brochure

Fenny Heek
Opgeleid als socioloog heb ik jarenlang leidinggevende functies vervuld. Sinds 1991 ben ik mede-eigenaar van I&O Balans, bureau voor coaching, training en organisatie ontwikkeling. We werken met hart en ziel aan de verbinding tussen individu en organisatie. Daarbij speelt de juiste mens op de juiste plaats een essentiële rol. Loopbaancoaching is en blijft een uitdaging tot groei en bloei voor klant en coach. Schouwen, doelgerichtheid en confronteren zijn talenten die ik heb ontplooid en creatieve coachingsmiddelen zijn mijn specialiteit.
Hans Huisman

Hans (1947) heeft jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven. De laatste 10 jaar als oprichter en leidinggevende van interne loopbaanadviescentra in de bankwereld.
In zijn vrije tijd heeft hij veel geïnvesteerd in het verdiepen in de psychologie (met name Carl Gustav Jung) en mythologie.
Hij is geregistreerd registerconsultant (www.cminl.nl ) en is tevens bestuurslid van het CMI.