Routebeschrijving naar Job Consultancy


MET HET OPENBAAR VERVOER


*        via station Muiderpoort (stoptreinen vanuit CS, Almere, Hilversum of Utrecht/Amstel Station)

Als u het station via spoor 8/9 verlaat gaat u onder aan de trap rechts en onmiddellijk weer rechts de Pontanusstraat in.
Als u vanaf spoor 1/2 komt gaat u onder aan de trap eveneens rechts en slaat u na 100 meter rechtsaf de Pontanusstraat in.
 Na 500 meter lopen bereikt u nr.22.

*        via het Centraal station

U kunt kiezen voor de trein naar Muiderpoort (treintijden op een apart geel bord) en vervolgt de hierboven beschreven route of voor bus 22. Uitstappen halte De Molen. Als u langs De Molen loopt richting het stoplicht, gat u rechtdoor de Pontanusstraat in, na 100m is nr.22 aan uw rechterhand.

*        tram en bushaltes in de naaste omgeving

Tramlijn 3 + 7 halte Dapperstraat
Buslijn 37 + 59 + 120 halte Dapperstraat

Tramlijn 14 halte Pontanusstraat
Tramlijn 10 halte De Molen

 
MET DE AUTO

*        vanuit Den Haag via Schiphol

Op de rijksweg vanuit Den Haag volgt u bij A'dam de borden Ring Amsterdam (S113). U kunt voor het gemak ook Amersfoort aanhouden. U neemt de afslag S113 (Watergraafsmeer, Diemen) en gaat bij de stoplichten linksaf (Watergraafsmeer). U rijdt dan op de Middenweg. Deze gaat na 2 km over in de Linnaeusstraat. Helemaal aan het einde bij de rotonde (links ziet u het Tropenmuseum) gaat u rechtsaf. Bij de stoplichten gaat u vervolgens rechtsaf de Pontanusstraat in. Job Consultancy vindt u op de tweede hoek aan uw rechter hand, nummer 22

*        vanuit Utrecht

Op de rijksweg vanuit Utrecht volgt u bij A'dam de borden Ring Amsterdam (S113). U kunt voor het gemak ook Zaanstad aanhouden. U neemt de afslag S113 (Watergraafsmeer, Diemen) en gaat bij de stoplichten linksaf (Watergraafsmeer). Zie verder bij Den Haag.

*        vanuit Amersfoort

Op de A1 kiest u bij Amsterdam de ring richting Zaanstad. U verlaat de snelweg bij de afslag S114 (Zeeburg, Artis). U blijft de borden Artis volgen, komt door de Piet Hein tunnel en gaat aan het eind linksaf. Wederom aan het eind gaat u rechtsaf (Zeeburgerdijk), onder het spoor door en links bij de stoplichten de Pontanusstraat in. Op de hoek van de tweede zijstraat is nummer 22

*        vanuit Zaandam

U neemt de Ring Amsterdam richting Amersfoort en gaat er af bij afslag S114 (vervolg hierboven)

Ruime parkeergelegenheid, maar wel betaald parkeren (± € 3 per uur)
VoordeurJobconsultancy